Web Design

Creatie Web

Orice aplicatie realizata de noi se axeaza pe o interfata atractiva, o buna functionalitate si o structura usor navigabila oferind astfel, utilizatorului informatiile necesare intr-un mod placut, rapid si coerent.

Pentru indeplinirea acestor obiective se respecta o serie de parametrii cum ar fi realizarea unui design original, de calitate si care sa realizeze un impact pozitiv asupra utilizatorilor targetati.

Prelucrari imagini

Prelucrarea imaginilor se realizeaza de catre echipa de design in cadru acestui department. Aceasta operatiune este realizata folosint Adobe Photoshop si consta in urmatoarele executii:

  • redimensionare imagini;
  • reglare tonalitati culori pe imagini;
  • reglare luminiozitate imagini;

Audio/Video

Prelucrarea fisierelor de tip audio/video consta in:

  • Salvarea în diferite formate
  • Controlul volumului, frecventei etc.
  • Realizarea mixajelor
  • Aplicarea efectelor speciale (ecou, digital etc.)
  • Operarea cu fisiere audio-video
  • Selectia, decuparea si copierea secventelor

Optimizare seo

Un lucru foarte important atunci cand va hotarati sa aveti propriul dumneavoastra site este ca acesta sa fie gasit de motoarele de cautare. Cine nu si-ar dori ca site-ul sau sa fie primul intr-o lista de cautare pe internet? Fiecare vizitator poate fi foarte valoros deoarece prezinta o caracteristica esentiala, target-area este maxima. Acest lucru se traduce printr-un procent de vanzari maxim raportat la numarul de vizitatori.

Cum se realizeaza optimizarea pentru motoarele de cautare?

Mentenanta

Serviciul de mentenanta pentru aplicatii se realizeza lunar si consta in:

APLICATII COMPLEXE

Prin solutiile noastre de programare web veti avea o prezenta cat mai profesionala pe internet. Ne mandrim ca am dezvoltat solutii de programare cu baze de date. Echipa noastra are capacitatea de a dezvolta solutii dinamice pentru nevoile specifice dumneavoastra. Aplicatiile noastre de programare sunt personalizate pentru nevoile dumneavoastra particulare.

COMERT ELECTRONIC

Aparitia comertului prin Internet a creat oportunitati, dar si perspective comerciale imense. Conceptul de comert electronic acopera realizarea, prin intermediul Internetului, a celor trei etape principale, respectiv: etapa de reclama si cautare, etapa de contractare si plata si etapa de livrare. Odata cu cresterea Internetului, granitele marketingului traditional au fost depasite pentru totdeauna. Web-ul este un mediu fara rival in care se poate vinde literalmente catre milioane de client, la orice ora din zi si din noapte. Constrangerile unei piete locale dispar.

SOLUTII PERSONALIZATE

Specialistii nostrii va pot pune la dispozitii solutii personalizate pentru aplicatiile dorite, pentru satisfacerea necesitatilor afacerii desfasurate.

BAZE DE DATE

In acest moment tehnologia permite administrarea unui volum foarte mare de date. Mai exact noi va putem oferi baze de date MySQL. O baza de date trebuie sa dispuna de o structura care sa permita extragerea rapida a informatiilor disponibile si necesare desfasurarii activitatii afacerii pe care o detineti. Firma noastra va poate proiecta si administra baza de date, de asemenea va putem realiza o interfata cu ajutorul careia va puteti administra usor baza de date.

ADMINISTRARE CMS

Content Management System (CMS) este un sistem dinamic de date care permite publicarea informatiilor de pe una sau mai multe pagini de Internet instantaneu.

Content Management System administreaza cunostintele utilizatorilor, aducand performanta si scalabilitate companiei.

CMS este conceput pentru a fi integrat intr-un site nou sau in unul existent. Spre deosebire de alte solutii, CMS este eficient din punct de vedere al costului si usor de invatat.

IDENTITATE VIZUALA

Ce este Identitate vizuala ?

Identitatea vizuala reprezinta un mijloc eficient de comunicare cu clientul si permite o mai usoara identificare a firmei dumneavoastra in raport cu firmele concurente. Imaginea firmei, construita profesional, va ajuta sa va faceti remarcat oriunde si oricand.

LOGO DESIGN

In general, exista mai multe tipuri de logo. Amintim doar: logo grafic, o imagine abstracta, o forma geometrica (Nike, etc.) sau logo text, bazat pe numele companiei, si un font special, unic (Coca Cola, Sony, etc.). Avem o echipa profesionista, cu idei creative, ce creeaza...

TEHNOREDACTARE DTP

Tehnoredactare DTP, Printuri, Materiale publicitare. Oferim tehnoredactarea si pregatirea de tipar pentru orice document tehnic sau manual, pentru materiale de training sau marketing in limba romana sau in limbile straine disponibile.

PRINTURI, TIPARITURI

Periodic sau cu ocazia unor evenimente, firma are nevoie de innoirea cartilor de vizita sau crearea unora noi, de design pentru mape de prezentare a firmei sau a produselor, de design pentru pliante, foi volante sau fluturasi.

REZERVARE DOMENII

Primul pas catre prezenta pe internet. Rezerva domeniul dorit acum. Inregistrarea unui nume de domeniu inseamna rezervarea numelui sau, mai bine spus, adresei site-ului. Numele de domeniu este un element cheie pentru strategia dumneavoastra internet.

GAZDUIRE SITE-URI

La cerere putem oferi gazduire web pentru proiectele realizate de noi

CONSULTANTA INTERNET

Unul dintre serviciile care in prezent a devenit indispensabil atunci cand va doriti o afacere pe internet este serviciul de consultant Internet.

PROMOVARE ONLINE

Fie ca esti la inceput de drum in lumea afacerilor, fie ca esti deja un lider pe piata, specialistii nostri te vor ajuta sa iti dezvolti afacerea prin promovare web. Aceasta inseamna crearea unei imagini profesioniste a firmei tale, trafic catre site-ul tau, materializarea asteptarilor tale in vanzari si stabilirea de noi relatii de afaceri.

MARKETING ONLINE

Marketingul online isi are radacinile in marketingul traditional, dar se ramifica si se diferentiaza intr-o maniera foarte evidenta datorita unei caracteristici unice: INTERACTIVITATEA. Pe Internet, comunicarea are loc in doua directii si nu doar in una, ca in marketingul traditional. In acelasi timp, vanzatorii si cumparatorii pot incheia tranzactii din casele sau birourile lor, la orice ora din zi sau din noapte.