EN

WEB DESIGN


Orice aplicatie realizata de noi se axeaza pe o interfata atractiva, o buna functionalitate si o structura usor navigabila oferind astfel, utilizatorului informatiile necesare intr-un mod placut, rapid si coerent.

Pentru indeplinirea acestor obiective se respecta o serie de parametrii cum ar fi realizarea unui design original, de calitate si care sa realizeze un impact pozitiv asupra utilizatorilor targetati.
CITESTE MAI MULT
Prelucrarea imaginilor se realizeaza de catre echipa de design in cadru acestui department.
Aceasta operatiune este realizata folosint Adobe Photoshop si consta in urmatoarele executii:
- redimensionare imagini;
- reglare tonalitati culori pe imagini;
- reglare luminiozitate imagini;
CITESTE MAI MULT
Prelucrarea fisierelor de tip audio/video consta in:
- Salvarea în diferite formate
- Controlul volumului, frecventei etc.
- Realizarea mixajelor
- Aplicarea efectelor speciale (ecou, digital etc.)
- Operarea cu fisiere audio-video
- Selectia, decuparea si copierea secventelor
CITESTE MAI MULT
Un lucru foarte important atunci cand va hotarati sa aveti propriul dumneavoastra site este ca acesta sa fie gasit de motoarele de cautare. Cine nu si-ar dori ca site-ul sau sa fie primul intr-o lista de cautare pe internet? Fiecare vizitator poate fi foarte valoros deoarece prezinta o caracteristica esentiala, target-area este maxima. Acest lucru se traduce printr-un procent de vanzari maxim raportat la numarul de vizitatori.

Cum se realizeaza optimizarea pentru motoarele de cautare?
CITESTE MAI MULT
Serviciul de mentenanta pentru aplicatii se realizeza lunar si consta in...
CITESTE MAI MULTPROGRAMARE WEB


Prin solutiile noastre de programare web veti avea o prezenta cat mai profesionala pe internet.

Ne mandrim ca am dezvoltat solutii de programare cu baze de date. Echipa noastra are capacitatea de a dezvolta solutii dinamice pentru nevoile specifice dumneavoastra.

Aplicatiile noastre de programare sunt personalizate pentru nevoile dumneavoastra particulare.
CITESTE MAI MULT
Aparitia comertului prin Internet a creat oportunitati, dar si perspective comerciale imense.
Conceptul de comert electronic acopera realizarea, prin intermediul Internetului, a celor trei etape principale, respectiv: etapa de reclama si cautare, etapa de contractare si plata si etapa de livrare.
Odata cu cresterea Internetului, granitele marketingului traditional au fost depasite pentru totdeauna.
Web-ul este un mediu fara rival in care se poate vinde literalmente catre milioane de client, la orice ora din zi si din noapte. Constrangerile unei piete locale dispar.
CITESTE MAI MULT
Specialistii nostrii va pot pune la dispozitii solutii personalizate pentru aplicatiile dorite, pentru satisfacerea necesitatilor afacerii desfasurate.
CITESTE MAI MULT
In acest moment tehnologia permite administrarea unui volum foarte mare de date. Mai exact noi va putem oferi baze de date MySQL. O baza de date trebuie sa dispuna de o structura care sa permita extragerea rapida a informatiilor disponibile si necesare desfasurarii activitatii afacerii pe care o detineti. Firma noastra va poate proiecta si administra baza de date, de asemenea va putem realiza o interfata cu ajutorul careia va puteti administra usor baza de date.
CITESTE MAI MULT
Content Management System (CMS) este un sistem dinamic de date care permite publicarea informatiilor de pe una sau mai multe pagini de Internet instantaneu.

Content Management System administreaza cunostintele utilizatorilor, aducand performanta si scalabilitate companiei.

CMS este conceput pentru a fi integrat intr-un site nou sau in unul existent. Spre deosebire de alte solutii, CMS este eficient din punct de vedere al costului si usor de invatat.
CITESTE MAI MULTFLASH DESIGN


Pentru sustinerea unei campanii publicitare pe internet aveti nevoie de bannere publicitare in format digital. Scopul acestor bannere poate fi cresterea numarului de vizitatori de pe site-ul dvs. web, promovarea unor produse, etc. Bannerele pot fi realizate folosind tehnologiile Flash si Photoshop.
CITESTE MAI MULT
Realizare prezentari multimedia animate, animatii flash pentru situl dvs.
CITESTE MAI MULT
Prin intermediul obiectelor flash, veti putea creste dinamismul unei pagini si facilita interactiunea cu utilizatorul.
Fie ca aveti nevoie de o harta interactiva usor de utilizat si navigat sau de localizarea dinamica a unor obiective dintr-o baza de date, aplicatia noastra este cea mai buna solutie.
CITESTE MAI MULT
Fie ca este o carte de vizita vizuala, sau o prezentare a activitatii firmei, cu ocazia expozitiilor, targurilor, orice firma are nevoie de un cd de prezentare , interactiv.

Poate fi vorba de o animatie flash de cateva minute in care se parcurg istoricul firmei, principiile dupa care-si ghideaza activitatea, organigrama, o prezentare pe scurt a serviciilor si produselor oferite dar si date de contact ale companiei.
CITESTE MAI MULT
Realizare prezentari multimedia animate, animatii flash pentru situl dvs.
Creare bannere web animate, flash, gif pentru publicitate pe Internet.
CITESTE MAI MULTDESIGN GRAFIC


Ce este Identitate vizuala ?
Identitatea vizuala reprezinta un mijloc eficient de comunicare cu clientul si permite o mai usoara identificare a firmei dumneavoastra in raport cu firmele concurente.
Imaginea firmei, construita profesional, va ajuta sa va faceti remarcat oriunde si oricand.
CITESTE MAI MULT
In general, exista mai multe tipuri de logo. Amintim doar: logo grafic, o imagine abstracta, o forma geometrica (Nike, etc.) sau logo text, bazat pe numele companiei, si un font special, unic (Coca Cola, Sony, etc.). Avem o echipa profesionista, cu idei creative, ce creeaza...
CITESTE MAI MULT
Tehnoredactare DTP, Printuri, Materiale publicitare

Oferim tehnoredactarea si pregatirea de tipar pentru orice document tehnic sau manual, pentru materiale de training sau marketing in limba romana sau in limbile straine disponibile.
CITESTE MAI MULT
Periodic sau cu ocazia unor evenimente, firma are nevoie de innoirea cartilor de vizita sau crearea unora noi, de design pentru mape de prezentare a firmei sau a produselor, de design pentru pliante, foi volante sau fluturasi.
CITESTE MAI MULT
Tehnoredactare DTP, Printuri, Materiale publicitare

Oferim tehnoredactarea si pregatirea de tipar pentru orice document tehnic sau manual, pentru materiale de training sau marketing in limba romana sau in limbile straine disponibile.
CITESTE MAI MULTSERVICII CONEXE


Primul pas catre prezenta pe internet. Rezerva domeniul dorit acum.
Inregistrarea unui nume de domeniu inseamna rezervarea numelui sau, mai bine spus, adresei site-ului.
Numele de domeniu este un element cheie pentru strategia dumneavoastra internet.
CITESTE MAI MULT
Oferte gazduire web
CITESTE MAI MULT
Unul dintre serviciile care in prezent a devenit indispensabil atunci cand va doriti o afacere pe internet este serviciul de consultant Internet.
CITESTE MAI MULT
Fie ca esti la inceput de drum in lumea afacerilor, fie ca esti deja un lider pe piata, specialistii nostri te vor ajuta sa iti dezvolti afacerea prin promovare web. Aceasta inseamna crearea unei imagini profesioniste a firmei tale, trafic catre site-ul tau, materializarea asteptarilor tale in vanzari si stabilirea de noi relatii de afaceri.
CITESTE MAI MULT
Marketingul online isi are radacinile in marketingul traditional, dar se ramifica si se diferentiaza intr-o maniera foarte evidenta datorita unei caracteristici unice: INTERACTIVITATEA. Pe Internet, comunicarea are loc in doua directii si nu doar in una, ca in marketingul traditional. In acelasi timp, vanzatorii si cumparatorii pot incheia tranzactii din casele sau birourile lor, la orice ora din zi sau din noapte.
CITESTE MAI MULT


CONTACTATI-NE
pentru a incepe afacerea dvs. online

Web Future Solutions
 
E-mail: office@webfuture.ro
Telefon: +40 311 00 10 72
Fax: +40 311 00 10 73
Mobil: +40 724 55 90 31
LIKE US
pentru a vedea actualizarile noastre zilnice

We’re on Facebook
 
ABONEAZA-TE
la Newsletter-ul nostru

Pentru a va abona la newsletter-ul nostru va rugam introduceti email-ul in campul de mai jos: