EN

COMERT ELECTRONIC

Aparitia comertului prin Internet a creat oportunitati, dar si perspective comerciale imense.
Conceptul de comert electronic acopera realizarea, prin intermediul Internetului, a celor trei etape principale, respectiv: etapa de reclama si cautare, etapa de contractare si plata si etapa de livrare.
Odata cu cresterea Internetului, granitele marketingului traditional au fost depasite pentru totdeauna.
Web-ul este un mediu fara rival in care se poate vinde literalmente catre milioane de client, la orice ora din zi si din noapte. Constrangerile unei piete locale dispar.

Comertul electronic ofera o audienta globala.
Volumul tranzactiilor realizate online in tarile occidentale este imens: in Statele Unite, anul acesta se estimeaza ca vor fi vanzari de 142 de miliarde de dolari, cu 4,1% mai mult ca in 2008.

In Romania, in ceea ce priveste ritmul de evolutie a platilor online cu cardul, RomCard (citat de Studiul privind dezvoltarea comertului electronic in Romania) este de parere ca pentru perioada 2009-2011 vor exista cresteri de cel putin 50% ale volumului tranzactiilor pentru fiecare an. Numarul magazinelor online care vor comercializa produse va continua sa creasca cu 50% pe an în anii 2009-2011, ajungând la 3.000 de magazine functionale care vor desfasura curent activitati comerciale pe internet.

Internetul, prin paginile web construite ofera un mediu primitor si usor navigabil, ofera diverse posibilitati de conexiune si de utilizare si atinge maximum de utilizatori, datorita costului sau redus de comunicare.
Sistemele de Comert Electronic pentru comunitatea de afaceri au urmatoarele avantaje: zi de zi se înregistreaza pe plan mondial noi utilizatori în acest domeniu; Sunt estimate cresteri in urmatorii cinci ani astfel ca diversele tipuri de Comert Electronic vor conduce la amplificarea de 40 de ori a volumului tranzactiilor comerciale.CONTACTATI-NE
pentru a incepe afacerea dvs. online

Web Future Solutions
 
E-mail: office@webfuture.ro
Telefon: +40 311 00 10 72
Fax: +40 311 00 10 73
Mobil: +40 724 55 90 31
LIKE US
pentru a vedea actualizarile noastre zilnice

We’re on Facebook
 
ABONEAZA-TE
la Newsletter-ul nostru

Pentru a va abona la newsletter-ul nostru va rugam introduceti email-ul in campul de mai jos: