EN

CD MULTIMEDIA

Fie ca este o carte de vizita vizuala, sau o prezentare a activitatii firmei, cu ocazia expozitiilor, targurilor, orice firma are nevoie de un cd de prezentare , interactiv.

Poate fi vorba de o animatie flash de cateva minute in care se parcurg istoricul firmei, principiile dupa care-si ghideaza activitatea, organigrama, o prezentare pe scurt a serviciilor si produselor oferite dar si date de contact ale companiei.

Se poate opta si pentru o prezentare detaliata a produselor (poza, pret, dimensiune, caracteristici, culoare, alte date tehnice, etc ...).

Pentru o exemplificare a procesului de productie, se pot integra in CD si filme cu activitatea propriu-zisa a salariatilor. Cum arata?

- Un CD de Prezentare, multimedia, poate contine o copie offline a site-lui dvs., sau poate fi interactiv, creat in Flash. Un astfel de CD va rula la introducerea in unitatea CD-Rom (autorun), in mod Fullscreen, desigur cu optiuni de sunet pe fundal, cu un Intro si optiunea de a sari peste acel intro, cu continut dinamic - meniuri si pagini animate, interactive.

- CD multimedia - forma, design

Forma CD-ului poate fi normala, mini CD sau Cd sub forma de carte de vizita. Se poate opta si pentru o coperta personalizata (de ex: numele, sigla si o imagine reprezentativa pentru firma).

Pret 300 euro fara TVA

*Click aici pentru a cere o oferta personalizataCONTACTATI-NE
pentru a incepe afacerea dvs. online

Web Future Solutions
 
E-mail: office@webfuture.ro
Telefon: +40 311 00 10 72
Fax: +40 311 00 10 73
Mobil: +40 724 55 90 31
LIKE US
pentru a vedea actualizarile noastre zilnice

We’re on Facebook
 
ABONEAZA-TE
la Newsletter-ul nostru

Pentru a va abona la newsletter-ul nostru va rugam introduceti email-ul in campul de mai jos: