EN

ADMINISTRARE CMS

Content Management System (CMS) este un sistem dinamic de date care permite publicarea informatiilor de pe una sau mai multe pagini de Internet instantaneu.

Content Management System administreaza cunostintele utilizatorilor, aducand performanta si scalabilitate companiei.

CMS este conceput pentru a fi integrat intr-un site nou sau in unul existent. Spre deosebire de alte solutii, CMS este eficient din punct de vedere al costului si usor de invatat.

Dar cel mai important, CMS incurajeaza colaborarea dintre utilizatorii cunoscatori si cei necunoscatori in domeniul tehnic, creand un management productiv in cadrul echipei.

Continutul care nu mai este de actualitate sau incorect lasa vizitatorilor site-ului o impresie proasta despre companie. Fie ca web site-ul dumneavoastra este in totalitate dedicat eBusiness-ului sau ca va prezinta afacerea, informatiile sunt in permanenta schimbare. Asa trebuie sa fie si continutul site-ului. CMS va va ajuta sa aveti un site mereu nou, pozitionat excelent si o afacere de succes. Cheltuieli mai mici si o productivitate mai mare vor fi cuvintele care va vor caracteriza.

Avantaje:

  • Usor de folosit
  • Poate fi implementat in toate site-urile, modul cu modul daca este necesar
  • Se poate intregra aproape orice baza de date: MS Access, MS SQL, PostgreSQL, MySQL

Informatii generale:

CMS este un sistem informatic de management al informatiilor conceput pentru publicarea si centralizarea informatiilor in cadrul unei companii, in cadrul unui site intern sau extern. Spre deosebire de alte solutii, CMS este eficient din punct de vedere al costului si usor de invatat. Dar cel mai important, CMS incurajeaza colaborarea dintre utilizatorii cunoscatori si cei necunoscatori in domeniul tehnic, creand un management productiv in cadrul echipei.CONTACTATI-NE
pentru a incepe afacerea dvs. online

Web Future Solutions
 
E-mail: office@webfuture.ro
Telefon: +40 311 00 10 72
Fax: +40 311 00 10 73
Mobil: +40 724 55 90 31
LIKE US
pentru a vedea actualizarile noastre zilnice

We’re on Facebook
 
ABONEAZA-TE
la Newsletter-ul nostru

Pentru a va abona la newsletter-ul nostru va rugam introduceti email-ul in campul de mai jos: