EN

CREATIE WEB

Orice aplicatie realizata de noi se axeaza pe o interfata atractiva, o buna functionalitate si o structura usor navigabila oferind astfel, utilizatorului informatiile necesare intr-un mod placut, rapid si coerent.

Pentru indeplinirea acestor obiective se respecta o serie de parametrii cum ar fi realizarea unui design original, de calitate si care sa realizeze un impact pozitiv asupra utilizatorilor targetati.

Structurarea informatiilor cat mai consistenta si estetica in site are ca rezultate buna informare a vizitatorilor, eventuala transformare in clienti a acestora si/sau revenirea acestora pe site.

Continutul text trebuie incadrat perfect in designul site-ului (urmarind alinierile si elementele importante ale design-ului) fara sa intervina modificari de design de la pagina la pagina, obtinandu-se astfel un aspect uniform si omogen la nivelul intregului site si sustinand conceptual de design ales.

Prezentarea firmei pe internet reprezinta o carte de vizita virtuala, usurand eforturile de marketing si facilitand contactul cu clientii, existenti sau potentiali.

Informatiile despre compania, produsele si serviciile dumneavoastra sunt disponibile oricand, oricui si in orice regiune a globului, sprijinind astfel promovarea imaginii firmei si a activitatii ei.

 

Executam un proiect de site web in trei etape:

Consultanta. Fiecare client este unic, de aceea facem o evaluare gratuita a proiectului dumneavoastra adaptata cerintelor si bugetului pe care doriti sa îl alocati. Identificam impreuna obiectivele dumneavoastra privind prezenta, comunicarea online si modul in care site-ul web poate imbunatati imaginea online a companiei. Vom defini impreuna rolul pe care site-ul web va trebui sa il aiba fata de imaginea companiei si va vom propune o solutie concreta si un plan de implementare.

Creatia propriu-zisa. Va propunem conceptii grafice creative si solutii pentru ca site-ul sa fie usor de navigat, sa se incarce rapid si sa prezinte informatiile relevante despre companie. Imaginea este personalizata, in asa fel incat site-ul web sa va reprezinte, are impact vizual, cu rolul de a atrage atentia vizitatorului si a-i trezi interesul (detalii de design si culori alese cu grija); structurarea site-ului web pe capitole clar delimitate pentru a permite utilizatorului accesul rapid la informatiile dorite. Meniul este vizibil si dinamic. Calitatea si cantitatea informatiilor din texte vor retine vizitatorul atras in site de aspectul vizual (design). Este foarte important sa oferim vizitatorilor si potentialilor clienti informatiile cautate, de aceea textul trebuie sa fie cursiv, lizibil si la obiect.

Testarea. In momentul finalizarii proiectului, site-ul impreuna cu aplicatiile aferente este testat pentru a elimina eventualele inadvertente in functionarea acestuia.CONTACTATI-NE
pentru a incepe afacerea dvs. online

Web Future Solutions
 
E-mail: office@webfuture.ro
Telefon: +40 311 00 10 72
Fax: +40 311 00 10 73
Mobil: +40 724 55 90 31
LIKE US
pentru a vedea actualizarile noastre zilnice

We’re on Facebook
 
ABONEAZA-TE
la Newsletter-ul nostru

Pentru a va abona la newsletter-ul nostru va rugam introduceti email-ul in campul de mai jos: